Frankfurt am Main: Invitatie la o Seara Inspirationala si Motivationala

Te invitam cu mare drag la o seara speciala in Frankfurt. Pe TINE, da pe TINE ;0))
In 16 aprilie 2010, ora 18:00, la Teatrul International din Frankfurt, Hanauer Landstr. 5 - 7 (Zoo-Passage) 60314 Frankfurt, se pregateste o Seara Inspirationala si Motivationala pentru cei interesati de dezvoltarea lor personala, pentru cei interesati sa devina oameni mai buni, zi de zi. Intrarea la eveniment este Gratuita.
Vom crea un cadru in care vom vorbi despre Calatoria Noastra in Viata...acompaniati de acorduri muzicale, cartea “Eu Cine Sunt?” si invitati pasionati de dezvoltarea lor personala.

PROGRAMUL serii din Frankfurt:

18:00 – Vom deschide seara pe acorduri de muzica (surpriza, dar ce va putem spune e ca pana acum, la seri similare am avut muzica folk sau chitara clasica)

18:15 – Patru invitati speciali din Frankfurt
18:35 - Autorul cartii Mihail Musat

“Eu cine sunt?” – “Prin aceasta carte il invit pe cititor intr-o calatorie catre el insusi. O calatorie in care sa descopere mai multe despre cine este, incotro vrea sa se indrepte si ce alege sa faca pentru a ajunge acolo”, spune Mihail Musat despre demersul sau.

Nu e doar inca o carte "motivationala" sau "inspirationala" ci e o provocare. E un exercitiu care te poate scoate din zona de confort pentru a ajunge sa vezi cine esti, ce iti place, ce te motiveaza, ce te opreste. Nu vei gasi raspunsuri standardizate. Nu vei primi sfaruri intelepte. Nu ti se va da o reteta despre cum sa faci. Si nici macar nu vei beneficia de intelepciunea profunda a unui om care scrie o carte.

Mai multe despre carte, poze, filme si impresii de la cititori, puteti gasi pe site-ul cartii: http://www.eucinesunt.ro/
Simte-te liber sa dai mai departe aceasta invitatie celor care crezi ca ar fi interesati de aceasta tema.
Mai multe detalii despre autor:
Cu mare drag va asteptam si va multumim pentru confirmare.

Autor Mihai Musat



Organizator Catalina Mirkovic